Gondold újra hiteled!

posted in: blog | 0

Karácsony közeledtével nemcsak az áruházak akcióznak termékeikkel, hanem a bankok is jelentős kedvezményeket adnak a szolgáltatásaikat igénybe vevő ügyfeleik részére.

Érdemes ilyenkor körbenéznünk a piacon, hogy a legjobb, a legkedvezőbb kölcsönt tudjuk igénybe venni, sőt meglévő hiteleinket is érdemes felülvizsgáltatnunk, legyen az akár hitelkártya, folyószámla hitelkeret, személyi kölcsön, lakáshitel.

A különböző típusú hiteleidnél lehetőséged van rá, hogy azokat egy hitellel kiváltsd és ezzel tényleg jelentős mértékű megtakarítást érhetsz el.

 

Ma már szinte minden bank kínál adósságrendező hiteleket. Természetesen itt is meg kell felelnünk néhány feltételnek, de jelentős kedvezményeket is igénybe tudunk venni, amivel még olcsóbb törlesztőrészleteket érünk el.
A teljesség igénye nélkül néhány bank, amely rendelkezik adósságrendező hitellel: Sberbank Fair Adósságcsökkentő személyi kölcsön, Budapest Bank Hitelkiváltó kölcsön, Cofidis Adósságrendező kölcsön, CIB Előrelépő Személyi Kölcsön.
Amennyiben nem csak adósságodat szeretnéd rendezni, hanem céljaid eléréséhez szükséged van kölcsönre, szintén érdemes személyi kölcsönt igénybe venni, tekintettel jelenleg rendkívül alacsony szinten álló kamatokra, valamint hogy a kölcsönhöz gyorsan, akár 3-5 munkanapon belül hozzájuthatsz és nem kell ingatlanodat felajánlanod zálogként.

Ha több kölcsönnel rendelkezel, szeretnéd felülvizsgáltatni jelenlegi kölcsöneidet, lakásvásárlást tervezel, váratlan kiadásod keletkezett, kérd segítségünket, megtaláljuk számodra a kedvező hitel konstrukciót amivel időt, pénzt és energiát spórolhatsz meg magadnak. 😊
www.kedvezohitelek.hu